8.5.20

ΣΟΚ: Κόλλησα κορονοϊό στον ΣΚΑΙ...


Στήλη άλατος οι "Αταίριαστοι", από την αποκάλυψη του καθηγητή Υφαντόπουλου στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)...

Για τη διάγνωσή του με κορωνοϊό μίλησε ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Γιάννης Υφαντόπουλος, κάνοντας, μάλιστα, και μία αποκάλυψη που αιφνιδίασε τους παρουσιαστές της εκπομπής Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Τζούνο (ΣΚΑΙ). 

Στην ερώτηση αν...
προσβλήθηκε κατά το ταξίδι του στην Τσεχία, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ απάντησε αρνητικά, εξηγώντας πως κόλλησε κατά την επίσκεψή του στο κανάλι του Φαλήρου: «Όχι, κόλλησα σε μια από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπου είχα έρθει και συμμετείχα με κάποιους συναδέλφους τους οποίους δεν θέλω, βέβαια, να κατονομάσω. Αλλά ήταν μια συγκυρία, η οποία δεν ήταν πολύ ευχάριστη», είπε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ. 

Δεν είπε ονόματα, αλλά επέκρινε τον συνάδελφο του -από τον οποίον κόλλησε τον ιό- γιατί δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όταν βρέθηκαν σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, σε κοινό πάνελ εκπομπής για τον κορωνοϊό. 

Ο κ. Υφαντόπουλος σημείωσε, πως, νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό, παραμένοντας για 14 ημέρες σε καραντίνα, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και τους δικούς του ανθρώπους για τη στήριξη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: