21.5.20

Λίφτινγκ στον ALPHA...


Με σημαντικές αλλαγές αναμένεται να λανσαριστεί το νέο πρόγραμμα του ALPHA την επόμενη σεζόν και αναμφίβολα σηματοδοτούνται από τη λήξη της συνεργασίας του σταθμού με την Ελένη Μενεγάκη… Αφού αυτή η εξέλιξη συμπίπτει και με την πρόθεση του σταθμού να ανανεώσει ουσιαστικά το προφίλ του.

Με..
εξαίρεση λοιπόν το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την παρουσιάστρια, όπου σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα προβάδισμα έχει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη… Και την ενίσχυση στο κομμάτι του προγράμματος και της ψυχαγωγίας… Ξεχωρίζουν δυο αλλαγές που με τον τρόπο τους επανατοποθετούν το σταθμό, τόσο στην κούρσα του ανταγωνισμού όσο και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τη μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του καναλιού, και συγκεκριμένα μετά την επιτυχημένη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή… Παρουσιάζοντας ενα infotainment concept. Και η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την προσθήκη ενός βραδινού σύγχρονου τοκ σόου που απουσίαζε από το σταθμό. Την παρουσίαση της εκπομπής (δυο φορές την εβδομάδα) θα αναλάβει ο Τάκης Χατζής, με μεγάλη εμπειρία στην ενημέρωση και ιδανικός για την παρουσίαση αντισυμβατικών και προτύπων project.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: