2.11.18

Tο μεγάλο αθλητικό στοίχημα της Nova...

Η Nova τη φετινή σεζόν μπήκε στον αθλητικό ανταγωνισμό με σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να έχασε τις επτά ομάδες της Super League, που πήγαν στην ΕΡΤ με σχεδιασμό της κυβέρνησης (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία), όμως εξασφάλισε τα δικαιώματα του Καμπιονάτο στην Ιταλία, το οποίο βρίσκεται σε νέα άνθηση. 

Παράλληλα με...
συμφωνίες, η Nova έχει πετύχει τα κανάλια Novasports να μεταδίδονται και από τις πλατφόρμες της Vodafone TV και της WIND Vision. Το νέο της στοίχημα είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων της Premier League, σε μια νέα αναμέτρηση με την Cosmote TV. Ο χάρτης των μεταδόσεων των Novasports έχει ως εξής:

Οι συνδρομητές των Novasports έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότερους από 1.500 live αγώνες, υψηλού ενδιαφέροντος, που μεταδίδονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Τα τρία κορυφαία brands, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός), παίζουν μπάλα στο γήπεδο των Novasports, ενώ συνολικά θα μεταδοθούν από τα Novasports αποκλειστικά 12 ντέρμπι.

Εκτός όμως από τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να δουν το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Serie A TIM – 380 αγώνες) και όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Γαλλίας, (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ). Και ακόμη τα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Σουηδίας, Αυστρίας, το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπως και η Championship Αγγλίας, αλλά και τα Κύπελλα Ρωσίας και Τουρκίας.

Ξεχωριστή θέση έχει το μπάσκετ στη Nova, με το σύνολο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Η Euroleague (συνολικά 240 αποκλειστικοί αγώνες έως το Final 4) με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το Basketball Champions League, το οποίο πέρσι κατέκτησε η ΑΕΚ, συμμετέχουν επίσης ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πατρών, ενώ στο πακέτο προστέθηκε και το Eurocup. Για τους λάτρεις του τένις, τα Novasports μεταδίδουν τη διοργάνωση Wimbledon, ενώ στο μπουκέτο των αθλητικών καναλιών υπάρχει το FOX Sports HD και τα Eurosport1, Eurosport1 HD και Eurosport2...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: