30.11.18

Θερμαινόμενη αίθουσα για τους άστεγους άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων...


Θερμαινόμενο χώρο άνοιξε ο δήμος Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες. 
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος...
βρίσκεται επί της οδού Σοφοκλέους 66 και θα λειτουργήσει από σήμερα έως και το βράδυ της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να υποχωρήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες. 

Υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, χθες το βράδυ η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε κουβέρτες σε άστεγους σε όλο το κέντρο της Αθήνας, σε σημεία που υποδείχθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). 

Συνεργεία του ΚΥΑΔΑ θα πραγματοποιούν όλο το βράδυ επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, μοιράζοντας κουβέρτες, φαγητό και ροφήματα, ενώ θα τους ενημερώνουν για τη διαθέσιμη αίθουσα. 

Η Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων θα στελεχώσει τον θερμαινόμενο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό. Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 - 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595. 

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: