30.11.18

Νέα προθεσμία για απολογία πήρε ο Ριχάρδος...














Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Κυριακής πήρε λόγω έλλειψης...
στοιχείων του κατηγορητηρίου ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Δημήτριος – Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος εμπλέκεται στη μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Και οι υπόλοιποι 20 που πρόκειται να απολογηθούν σήμερα αναμένεται να λάβουν προθεσμίες. Η διαδικασία Θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, καθώς οι 63 εμπλεκόμενοι έχουν χωριστεί σε ομάδες για τις απολογίες τους.

Ο 51χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, που με τηλεοπτικές διαφημίσεις καλούσε τους ενδιαφερόμενους να πωλήσουν κοσμήματα σε κάποιο από τα 80 καταστήματα του, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες καθώς φέρεται να εμπλέκεται στις δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που εξήγαγαν παράνομα χρυσό στην Τουρκία.

Επίσης, οι εμπλεκόμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που, ανά περίπτωση, αφορούν τέσσερα κακουργήματα, οι θεωρούμενοι ως μέλη των δύο κυκλωμάτων που εξήγαγαν παράνομα χρυσό σε τρίτη χώρα, καλούνται να διατυπώσουν τη θέση τους για όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία που σχημάτισε η Αστυνομία, έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση των δράσεων τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων αφορούν τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της τοκογλυφίας. Επίσης, τα πλημμεληματικού βαθμού αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, παράβασης του νόμου περί όπλων, αποδοχής και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: