30.11.18

«Πίνουν νερό στο όνομα του Καμμένου»...

ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΑΝΕΛ δεν είναι αμελητέα ποσότητα σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο που έχει τη...
στήριξη του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Αναφερόμενος ειδικά στο πρόσωπο του κ. Καμμένου, ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι «επειδή έχω μεγάλη σχέση με τον στρατο ξηράς και την αεροπορία - δεν ξέρω πολλά από το ναυτικό - είναι ο υπουργός που πίνουν νερό στο όνομά του».

Πριν να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ο κ. Γκλέτσος είχε πει ότι «η Κουντουρά με τη ΓΓ του υπουργείου της βραβεύονται και φέρνουν τουρισμό που δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Σπίρτζης έχει δεξί του χέρι τον Μαυραγάνη ως υφυπουργό».

Είπε, δε, ότι «δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή τη στήριξη των ΑΝΕΛ».

Ο δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε, επίσης, ότι «έπρεπε να υπάρχει σχολή για δημάρχους και περιφερειάρχης και να γίνονται εξετάσεις» ενώ για τις εκλογές του Μαΐου και τον ποιον θεωρεί τον βασικό του αντίπαλο απάντησε ότι «δεν υπάρχει αντίπαλος».

Στην ερώτηση αν είναι αριστερός, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε ότι «ναι, είμαι αριστερός σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή. Ζω με τα ολίγα που πρέπει να ζήσω, είμαι Σπαρτιάτης και εγώ το έκανα και όταν ήταν παχιές οι αγελάδες. Το ότι είμαι αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πατριώτης».

Επανέλαβε, τέλος, ότι «εγώ ξέρω ότι αν υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών θα παραιτηθώ από δήμαρχος. Στην περιφέρεια θα πάω γιατί έχουμε άλλες δυναμικές και δυνατότητες»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: