30.11.18

Συνελήφθη άνδρας που παρίστανε τον αστυνομικό...














...στους Αμπελόκηπους...

Στη σύλληψη ενός 28χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό στην περιοχή των Αμπελοκήπων προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές...
έφτασαν στα ίχνη έπειτα από σχετικές πληροφορίες αλλά στην προσπάθεια αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων να τον ελέγξουν εκείνος διέφυγε.

Του απέσπασαν ωστόσο ένα τσαντάκι και τον εντόπισαν το απόγευμα έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό, όπου και τον συνέλαβαν για αντιποίηση Αρχής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στην κατοχή του, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό αεροβόλο όπλο, ένας ασύρματος, ένα ζευγάρι χειροπέδες, δελτίο ταυτότητας αστυνομικού για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το νόμιμο κάτοχό της.

Ακολούθως κατά τις έρευνες στην οικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: πηλίκιο αστυνομικού, δερμάτινο πορτοφόλι, το οποίο έφερε στο εσωτερικό του μεταλλικό έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ., φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ανωτέρω με στολή αστυνομικού, σφραγίδες, κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κλπ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: