23.11.18

«I' m Back»: Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε...















(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube, όπου μιλάει για όσα πέρασε πριν το...
παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον σοβαρό τραυματισμό του, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτηκε μέχρι και να αποσυρθεί. 

Το βίντεο ξεκινά με τον Λευτέρη Πετρούνια, γυμνό από την μέση και με το χέρι στον νάρθηκα, να δείχνει την ακριβή διαδικασία που χρειάζεται για να φορέσει απλώς την μπλούζα του. Στη συνέχεια, όπως λέει μετά από έναν βαθύ αναστεναγμό, αφηγείται «με τα δικά του μάτια» όσα συνέβησαν τους τελευταίους τρεις μήνες.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και όλους τους Έλληνες που έχουν σταθεί δίπλα μου, όσοι με γνωρίζουν κι όσοι δεν με γνωρίζουν σαν να είμαι δικός τους άνθρωπος. Αυτό με συγκινεί καταρχάς και σίγουρα με κάνει να θέλω να προσπαθήσω για πολλά πράγματα παραπάνω», λέει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων. 2.11.2018 

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και γι' αυτό υπήρξε κι αυτή η απουσία. «Τους τελευταίους 10 μήνες αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Ξεκίνησε η χρονιά με πόνους στον ώμο από τον Γενάρη. Δεν προλαβαίναμε να πάρουμε το κενό διάστημα που χρειαζόμασταν μετά από μία μεγάλη διοργάνωση. 

Η χρονιά πήγε πολύ συντηρητικά για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις διοργανώσεις», εξομολογείται μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας. «Με όλη αυτή την καθημερινότητα ήμουν σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Δεν είχα χρόνο για μένα, για την οικογένειά μου. Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε να σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ. Να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ», αναφέρει σε άλλο σημείο, μιλώντας αναλυτικά για όλες τις εξετάσεις που έκανε. 

«Τα καλύτερα έρχονται», καταλήγει ο Λευτέρης Πετρούνιας, με το βλέμμα πλέον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. 

 Δείτε το βίντεο: 




lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: