5.11.18

Θα καταργήσουν και τις φάτνες οι αλήτες Συριζαίοι...

Δύσκολες ώρες πρέπει να περνάει εσχάτως ο Μάκης Βορίδης, αφού μπροστά στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση (που περιλαμβάνει και τους διακριτούς ρόλους κράτους – εκκλησίας), όσα αλλάξουν θα...
τραντάξουν συθέμελα τις αξίες του ίδιου και της παράταξής του.

Η συνειδητοποίηση του «γαλάζιου» βουλευτή και τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ ότι εάν υπάρξει διαχωρισμός εκκλησίας – κράτους, δεν θα υπάρχουν εικόνες του Χριστού στα σχολεία και στα δικαστήρια, δεν θα υπάρχει ο σταυρός στην ελληνική σημαία και -πιο σημαντικό απ’ όλα- δεν θα μπορούμε να τοποθετούμε φάτνες στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων, φαντάζει εφιαλτική, όπως φαίνεται από την περίλυπη έκφρασή του, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Σε χώρες που έχει επικρατήσει το δόγμα της θρησκευτικής ουδετερότητας τα σχολεία δεν έχουν την εικόνα του Χριστού. Δεν έχουν τίποτα. Τα δικαστήρια δεν έχουν την εικόνα του Χριστού. Θρησκευτικός όρκος καταργείται σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα, τα Χριστούγεννα δεν μπορούν να εορτάζονται σε δημόσιους χώρους. Για παράδειγμα δεν μπορείς να βάλεις μία φάτνη», είπε σχεδόν έτοιμος να δακρύσει ο εκπρόσωπος του εκσυγχρονιστικού (!) κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Μπορεί οι υπάλληλοι να απολύονται όταν (και εάν) έρθει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά θα το κάνουν υπό την επίβλεψη της εικόνας του Χριστού. Τίμιο. 

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: