2.11.18

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια...

Το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες και ο...
πολιτικός κόσμος έσπευσε να συγχαρεί τον σπουδαίο αθλητή.

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για την τρίτη κατάκτηση παγκοσμίου κυπέλου στην ενόργανη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ψυχική δύναμη του αθλητή, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματισμένος και την Δευτέρα μπαίνει στο χειρουργείο.

«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη» γράφει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμά του στο Twitter έγραψε:

"Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!".

Συγχαρητήρια και από τον ο υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδης:

«Ο Λευτέρης μας, γράφει ιστορία και σηκώνει ψηλά τη σημαία του ελληνικού αθλητισμού. Λευτέρη, μας κάνεις (ξανά) περήφανους! Μπράβο!!!» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter.

Τον Λευτέρη Πετρούνια συνεχάρη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

"Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!", έγραψε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: