25.11.18

Δώστε χαιρετισμούς στον Γιάννο Παπαντωνίου...





 "Εγω δεν πιστεύω οτι ο κ. Σημίτης είναι κλέφτης. Αφησε περιθώρια στους κλέφτες να...
φάνε λεφτά", ειπε ο Τάκης Χατζής, με αφορμή το σκάνδαλο για τα εξοπλιστικά και το ερώτημα, αν πρέπει να ανοιχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού. 

"Πολλοί δεν αισθάνονται άνετα για την περίοδο εκείνη", ανεφερε ο παρουσιαστής στο ξεκίνημα της εκπομπής "Ακραίως", για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος:

Παπαθανασίου (πρώην υπουργός Οικονομικών της ΝΔ)- Εγω έχω γράψει οτι ηταν να πω, δεν ασχολούμαι πλέον με το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον.
Χατζης- Επειδή το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με το παρελθον.
Γρηγοράκος (βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης)- Η δικαιοσύνη ασχολείται (με το ΠΑΣΟΚ).
Χατζης- Να δώσετε χαιρετισμούς στον Γιάννο Παπαντωνίου...
Γρηγοράκος- Ναι εντάξει... 

Σκανδαλο C4I

Για το σκάνδαλο, ο Λ. Γρηγοράκος ανέφερε, πως, 
«το C4i το πήρε η Νέα Δημοκρατία το 2009. Το 2009 τελείωσε η υπόθεση C4I (…) Είχε πληρωθεί ένα ποσό και έμενε ένα υπόλοιπο. Έγιναν 2 διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις. Γι’ αυτό το υπόλοιπο οι εισαγγελείς λένε ότι υπάρχει ένα θέμα 150 εκατ. Οι εισαγγελείς από τη στιγμή που εμείς δεν το βρήκαμε αυτό και το βρήκαν οι ίδιοι έπρεπε ξανά να επαναπέμψουν την υπόθεση στη Βουλή».

«Εμένα με ενδιαφέρει γιατί αυτό το βούλευμα έμεινε καταχωνιασμένο. Όφειλε να στείλει αυτό το βούλευμα στη Βουλή», σημείωσε.

«O εισαγγελέας από τη στιγμή που είδε ότι υπήρχε αυτό το θέμα έπρεπε να στείλει το πόρισμα στη Βουλή» επέμεινε.


«Ποιος είναι αυτός που εμπόδισε τον εισαγγελέα να στείλει αυτό το θέμα στη Βουλή; Μήπως είναι αυτός που κάθε λίγο και λιγάκι τραβάει και ένα χαρτί και το βγάζει στη δημοσιότητα για να πλήξει ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο; (…) Κάποιοι τον ονομάζουν Ρασπούτιν», αναρωτηθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: