22.11.18

Ο Μπουτάρης φεύγει, ο Παπαμιμίκος έρχεται;..

Δεν πέρασε αρκετή ώρα από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μπουτάρη κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την απόφασή του να μη διεκδικήσει εκ νέου τον...
δήμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας «παλιός γνώριμος» από το περιβόητο φιάσκο με τις εκλογές-μαϊμού της ΟΝΝΕΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, έδωσε ξανά τροφή στις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και σύζυγος της Σόνιας Σαββίδη (ανιψιά του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ) έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Η Ιστορία θα αποτιμήσει τη δημαρχιακή διαδρομή του Γιάννη Μπουτάρη καταγράφοντας ευδιάκριτα και τις επιτυχίες του και τα λάθη του. Και τα δύο διδάσκουν.
Η πόλη μας δεν αλλάζει απλώς σελίδα, αλλάζει εποχή. Και οι μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά της δεν πρέπει να χαθούν. Είναι στο χέρι μας όλοι μαζί να τις κερδίσουμε».

Μέχρι στιγμής, από τον χώρο της ΝΔ μόνον ο Γιώργος Ορφανός έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο, ωστόσο, δεν έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη της ηγεσίας της Πειραιώς, η οποία αναζητά ακόμα πρόσωπο…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: