29.11.18

Ο Ευκλείδης βγαίνει… μπροστά...

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την διαδικασία κατάθεσης του προϋπολογισμού στη...
Βουλή, καθώς δεν έχει ξαναγίνει υπουργός Οικονομικών να αφήνει τον… αναπληρωτή του να υπερασπίζεται το κείμενο του προϋπολογισμού. 

Μάλιστα, αρκετοί έψαχναν διαφωνίες και εσωκομματικά ελατήρια πίσω από την στάση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με ορισμένους να εικάζουν ότι ο υπουργός Οικονομικών διαφωνεί με το κλίμα «παροχολογίας» που καλλιεργεί η κυβέρνηση αλλά και με την ρητορική πως αφήσαμε τα δύσκολα πίσω μας. 

Πάντως, τα σενάρια φρόντισε να διαλύσει ο ίδιος ο Τσακαλώτος, με όσα είπε χθες στη Βουλή υπερασπιζόμενος τον προϋπολογισμό. Παράλληλα, φαίνεται ότι κατάλαβε πως η απουσία του προκαλεί… ερωτήματα και φημολογία, εξ ου και πυκνώνει τις εμφανίσεις του. 

Ήδη, πριν λάβει τον λόγο στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, είχε υπερασπιστεί ενθέρμως την κυβερνητική πολιτική στην Μυτιλήνη, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις προοπτικές της χώρας μετά την έξοδο από το Μνημόνιο.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο «Νίκος Γερμανός» στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ. Είναι αυτό που λένε... καλώς τον κι ας άργησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: