2.11.18

Τι έκανες Φώφη στα Δωδεκάνησα...

Για τα Δωδεκάνησα αναχωρεί η Φώφη Γεννηματά, που θα επισκεφθεί πρώτα την Ρόδο, προκειμένου να έχει το απόγευμα συνάντηση με στελέχη του κόμματός της στο...
ξενοδοχείο Park.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα για την 30η επέτειο από την ένταξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πόλεων Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Κάλυμνο, όπου και θα μιλήσει το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού. 

Τέλος, την Κυριακή, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα μιλήσει στην Κω, ενώ θα έχει και συναντήσεις με τον ταξίαρχο και τον δήμαρχο του νησιού αντίστοιχα, Λάμπρο Ναζίφη και Γιώργο Κυρίτση.

Από τα Δωδεκάνησα, η Φώφη Γεννηματά θα στείλει το μήνυμα ότι η ακριτική Ελλάδα είναι πάντα στην σκέψη και την πολιτική επιλογή του Κινήματος Αλλαγής. Με την Τουρκία να έχει σαφή παρουσία στο Αιγαίο, θα αναδείξει τα εθνικά ζητήματα και την ανάγκη διασφάλισης των συμφερόντων της χώρας μας. 

Επιπλέον, θα θέσει για άλλη μία φορά τα ζητήματα του προσφυγικού και μεταναστευτικού που βαραίνουν την Κω, αλλά και το πώς το νησί παραμένει ‘ξεχασμένο’ από την κεντρική εξουσία, όσον αφορά στη βοήθεια που δικαιούται μετά τον καταστροφικό σεισμό που το έπληξε προ μηνών.

matrix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: