22.11.18

Άρχισαν τα όργανα…

Σε απολύτως προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται πλέον οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πράγμα που έχει αρχίσει να...
φαίνεται και στη ρητορική τους.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένας ήπιων τόνων άνθρωπος, όπως ο Παύλος Γερουλάνος, εξαπέλυσε ήδη την πρώτη ευθεία επίθεση στον ανθυποψήφιό του για την ηγεσία του δήμου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. «Η Αθήνα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Από τη μία οι δυνάμεις που πιστεύουν στον Άνθρωπο. Τον δημότη, τον Αθηναίο που επέλεξε αυτή την πόλη για να ζήσει, να εργαστεί ή να ψάξει για δουλειά, αυτόν που αποφάσισε να μεγαλώσει εδώ τα παιδιά του. 

Στον εργαζόμενο στον δήμο, αλλά και σε όλους εκείνους τους εργαζόμενους στην κοινωνία των πολιτών που σήμερα πλαισιώνουν το έργο του», είπε μιλώντας σε εκδήλωση των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία. «Και από την άλλη; Μία ομάδα που βλέπει την Αθήνα σαν φέουδο. Μία ομάδα που νομίζει ότι η Αθήνα της ανήκει. Και δεν μιλάω για τα κοινότοπα συνθήματα που πλαισιώνουν την εκστρατεία τους. Μιλώ για ένα σκληρό σύστημα που έχει βρει στο ‘Αθήνα Ψηλά’ την ευκαιρία να αναβιώσει ό,τι έφερε την Αθήνα στα τάρταρα της οικονομικής καταστροφής», συνέχισε.

Φαίνεται ότι άρχισαν τα όργανα στην Αθήνα. Και ακόμα μας χωρίζουν έξι μήνες από τις κάλπες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: