24.11.18

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα...














Ένα «ευχάριστο» απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ματς για...
την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Χάρη στη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 18 βαθμούς και στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πιάνοντας την Ξάνθη (εκκρεμούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής).

Από την πλευρά του, ο Απόλλων παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία, καθώς έχει μόλις μία ισοπαλία σε 11 παιχνίδια.


Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειχνε ικανή να τον απειλήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» έπαιξαν πιο ελεύθερα, αποζημιώνοντας τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ύστερα από τρεις αγωνιστικές (ήττα από τον ΠΑΟΚ και ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μακέντα (15΄, 41΄), Κουρμπέλης (58΄), Ινσούα (62΄) και Γιόχανσον (90+2΄). Για τον Απόλλωνα μείωσε ο Σικαμπάλα στο 67΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Κάτσε, Κουρμπέλης (61’ Στάικος), Δώνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (77’ Εμμανουηλίδης).

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Τζανετόπουλος (70’ Ντούρσο), Ναδάλες, Ζοαο Πεδρο (63’ Ακόστα), Γκίνο, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χέλβε, Μπετινέλι (46’ Τριάδης).

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: