24.11.18

«Εσείς τα ψηφίζατε, εμείς απλώς τα δείχναμε»...

Η απάντηση του Αυτιά στον Τσίπρα...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας μνημόνευσε τον Γιώργο Αυτιά κατά την ομιλία του στη Βουλή αμέσως μετά την επισημοποίηση της είδησης ότι δεν θα χρειαστεί τελικά να περικοπούν οι...
συντάξεις και ο δημοφιλής δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ του απάντησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του («Καλημέρα»).

«Και να, οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να, τα δημοσιεύματα και να, οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά», είχε πει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, θέλοντας να θίξει το θέμα της μη επιβεβαίωσης της κινδυνολογίας στην οποία προχώρησε μερίδα των ΜΜΕ.



Ο Γιώργος Αυτιάς τοποθετήθηκε μέσα από τη σημερινή του εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε» και στη συνέχεια ανέτρεξε σε πίνακες που η εκπομπή παρουσίασε το περασμένο Σάββατο. 


«Την περασμένη εβδομάδα, δείχναμε τους κερδισμένους. Άρα δεν ισχύει το τσιμουδιά. Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε τις μειώσεις. Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού όπως προβλέπει ο Νόμος, αλλά δεν τα δώσατε. Τα δώσαμε εμείς αντί για εσάς». 

Απευθυνόμενος στο κοινό της εκπομπής τόνισε: «Μεγάλες ευχαριστίες που η φωνή σας έφτασε στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί με την κοινωνία φωνάξαμε και πήρατε πίσω αυτές τις μειώσεις»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: