26.11.18

Υποψήφιος στη Γερμανία «και με τη βούλα»...

Και επίσημα πια ο Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος -και μάλιστα επικεφαλής- στις επερχόμενες ευρωεκλογές, στη Γερμανία.

Στη...
συνέλευση του Democratie in Europa, του «αδελφού» κόμματος του ΜέΡΑ25 στη Γερμανία, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας εξελέγη και επίσημα επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις ευρωεκλογές του επόμενου Μαΐου.

«Πρόκειται για μεγάλη τιμή την οποία αποδέχομαι με συγκίνηση. Την αποδέχομαι επειδή αυτή η υποψηφιότητα συμβολίζει το τέλος της δήθεν σύγκρουσης ευρωπαϊκού Βορρά και ευρωπαϊκού Νότου. Την αποδέχομαι επειδή αυτή η υποψηφιότητα αναδεικνύει ένα νέο είδος πολιτικής το οποίο έχει την δυνατότητα να επανακτήσει την δημοκρατία στην Ευρώπη, στην Γερμανία, στην Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, παντού» δήλωσε ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Στους επόμενους μήνες θα ηγηθώ της προεκλογικής εκστρατείας του ΜέΡΑ25 στην Ελλάδα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, θα στηρίξω το ευρωψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στην Ελλάδα, και βεβαίως θα ηγηθώ του ευρωψηφοδέλτιου του Demokratie in Europa στην Γερμανία πάντα στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκλογικής καμπάνιας της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και του DiEM25», πρόσθεσε...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: