6.11.18

Βγάζει λάδι τον Σημίτη...


Το ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν βρίσκει να φταίει πουθένα ο πρώην πρωθυπουργός, για το σκάνδαλο Παπαντωνίου.
Στην συνέντευξη που έδωσε στην Ελλη Στάη (OPEN TV), ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε, μεταξύ άλλων, πως, "δεν αντιλαμβάνομαι που ελέγχεται ο κ. Σημίτης. Δεν έχει...
θέσει κανείς σοβαρά. ή και ασόβαρα την ευθύνη του Σημίτη γι΄αυτά τα ζητήματα.
Αυτό που έχουμε θέσει, αρκετοί πολιτικοί στην χώρα, τουλάχιστον οι νέοι πολιτικοί που δεν είχαμε ευθύνη για εκείνη την περίοδο, είναι οτι προφανώς για όλη την περίοδο που διακυβερνάτε η χώρα από κάποιον θα πρέπει να υπάρχουν εξηγήσεις και για τα σκάνδαλα και για τα καλά και για τα κακά. Αυτό".

Κατά τ' άλλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού, δηλώνοντας τη βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή.

Για τις διαφορετικές τοποθετήσεις βουλευτών στο συνέδριο είπε ότι «όλοι οι βουλευτές συμφωνούν στην αυτόνομη πορεία και όλοι συμφωνούν με τις πολιτικές μας προτεραιότητες». Για τις μετεκλογικές συνεργασίες που όπως του επισημάνθηκε «εκεί υπάρχουν οι περισσότερες διαφωνίες» είπε ότι «το κάθε στέλεχος μπορεί να έχει τις απόψεις του, τις αποφάσεις όμως τις παίρνει το συνέδριο». Και συνέχισε: «Οφείλουμε βέβαια να έχουμε έτοιμες τις προτεραιότητές μας για μια κυβερνητική συνεργασία την επόμενη ημέρα. Η απόφαση μας είναι ότι στηρίζουμε μια φιλελεύθερη ευρωπαϊκή προοδευτική διακυβέρνηση που θα συμφωνήσει με τις προτεραιότητές μας».

Δείτε το Βιντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: