1.11.18

Κατήγγειλε τον πατέρα της επειδή σκότωσε 5 κουταβάκια...

Το γοερό κλάμα των παιδιών της, που είδαν τον παππού τους να σκοτώνει χτυπώντας τα στο κεφάλι έξι κουταβάκια και να τα πετάει τα σκουπίδια, δεν άφηνε περιθώρια στην...
κόρη του απάνθρωπου ηλικιωμένου στο Δίλοφο Φαρσάλων. Έτσι, δεν δίστασε να καταγγείλει στην αστυνομία τον ίδιο της τον πατέρα.

Οι δυο εγγονές του δράστη είχαν βρει τα κουταβάκια μια ημέρα πριν στον δρόμο και θέλησαν να τα σώσουν, πηγαίνοντάς τα στο σπίτι του παππού τους χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε. Ο ηλικιωμένος ενοχλήθηκε από το κλάμα των μόλις απογαλακτισμένων ζώων και βάλθηκε να τα θανατώσει με βάναυσο τρόπο, χτυπώντας τα με μια μαγκούρα!

Η κόρη του κάλεσε το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων και το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Από τα έξι κουταβάκια, τα τέσσερα βρέθηκαν νεκρά στον κάδο απορριμμάτων και το πέμπτο υπέκυψε σε κτηνιατρείο της Καρδίτσας. Το έκτο επέζησε και φιλοξενείται από μέλος του σωματείου. 

Μετά την καταγγελία της γυναίκας, ο ηλικιωμένος συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ στον άνδρα ασκήθηκε δίωξη για θανάτωση και κακοποίηση ζώων συντροφιάς και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για κάθε ζωή που αφαίρεσε, δηλαδή 150.000 ευρώ!..

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: