30.4.12

Αχαΐα: Στοίχημα για Σαμαρά και ΝΔ η αποψινή συγκέντρωση στην ΕΑΠ...


Απάντηση στο βασικό ερώτημα των προθέσεων των αχαιών ψηφοφόρων αναμένουν να πάρουν, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, από τη σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά στις 7.00 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΑΠ. Τα στελέχη του κόμματος στην Αχαΐα εκτιμούν ότι...

σήμερα θα δοθεί μία ηχηρή απάντηση στην προχθεσινή αντίστοιχη συγκέντρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.Για τα στελέχη της ΝΔ η συγκέντρωση Βενιζέλου ήταν ευκαιρία για μια άτυπη σύγκριση σε επίπεδο κινητοποίησης. Βασικό στοιχείο στη σύγκριση παίζει το γεγονός της τελικής επιλογής του ίδιου χώρου, γήπεδο ΕΑΠ, για τη φιλοξενία των κεντρικών προεκλογικών εκδηλώσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Βέβαια, ο χώρος αυτός αποτελούσε αρχική επιλογή της ΝΔ σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που αρχικά είχε επιλέξει άλλους χώρους. Οπως έδειξε τελικά η ανταπόκριση του κόσμου, η συγκεκριμένη επιλογή ήταν και η πιο σωστή.
Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της σημερινής παρουσίας του Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα, τις προηγούμενες ημέρες ο τοπικός μηχανισμός εργάστηκε συστηματικά. Τα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, με επικεφαλής τον συντονιστή του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στη Δυτική Ελλάδα, Θρασύβουλο Μαυρομμάτη, επιχείρησαν να πετύχουν την συσπείρωση των ψηφοφόρων και να κερδίσουν όσους προσέγγιζαν άλλα συγγενή κόμματα. Ο αγώνας ήταν και είναι σκληρός.
Στην Πάτρα βρίσκoνταν τις προηγούμενες μέρες και ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού, Λάμπρος Ζωγράφος, προκειμένου να ρυθμίσει τα θέματα της ομιλίας Σαμαρά σε συνεργασία με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ.
«Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να δώσουν δυναμικό παρών στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο γήπεδο της ΕΑΠ. Για να βροντοφωνάξουμε ότι "η Ελλάδα θα τα καταφέρει". Για να βροντοφωνάξουμε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος» είναι το κάλεσμα που απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης...
http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: