30.4.12

Γρηγόρης Ψαριανός: "Και οι 300 βουλευτές είναι μ@λ@κες"...


Με απίστευτες εκφράσεις μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός για το πολιτικό συνάφι (και φυσικά τον εαυτό του) προφανώς πιστεύοντας ότι με αυτοκριτική αυτoύ του είδους θα έρθει η εξιλέωση.
«Θα ξεσκατώσουν την Ελλάδα αυτοί που την έκαναν ... βόθρο;», διερωτήθη σήμερα το πρωί ο Γρηγόρης Ψαριανός σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε όπου ξεσπάθωσε κατά του πολιτικού συστήματος σε μία κρίση αυτοκριτικής.

Ο υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά αφού αποκάλεσε και τους 300 βουλευτές μ@λ..κες σύνεχισε λέγοντας ότι «το πολιτικό σύστημα τρέφεται από μαύρο χρημα». Επίσης αναρωτήθηκε τι είναι οι μπόνους έδρες; Γκοφρέτες ή καπότες και προειδοποίησε ότι «πρέπει να φερόμαστε πια ως πολίτες και όχι ως πελάτες».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι «το Μνημόνιο είναι είναι μια κατάρα. Όμως δεν λέει μόνο να κόψεις τις συντάξεις δέκα φορές. Λέει και να μην πληρώνονται πχ οι ιερείς από το κράτος» ενώ πρόσθεσε ότι «η Εκκλησία έχει έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ και κανείς δεν μιλάει για αυτά. Είμαστε το τελευταίο θεοκρατικό καθεστώς στην Ευρώπη».
Για την τρόικα είπε ότι «πρόκειται για φαναρτζήδες και ότι θα μας πιάσουν τον κ%λο» σημειώνοντας ωστόσο ότι «εμείς τρακάραμε το αυτοκίνητο».

Για το ΚΚΕ είπε «σέβομαι την ιδιαιτερότητα του, που λέει σας έχω γραμμένους όλους». Εν τω μεταξύ είπε ότι η ΑΕΚ είναι ένα ακριβες αντίγραφο της Ελλάδας, και σημείωσε ότι «όσο θα μπορέσουμε να σώσουμε την Ελλάδα, έτσι θα μπορέσουμε να σώσουμε και την ΑΕΚ». Έχοντας πλέον χάσει τελείως την μπάλα είπε και αυτό: «Τρεις κατάρες μου έριξε ο Θεός. Είμαι Έλληνας, Αριστερός και ΑΕΚτζής»...

defencenet.gr
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: