29.4.12

«Ο Άκης ήταν ερωτευμένος και ήθελε να εντυπωσιάσει τη Βίκυ»...


Ως «Φιλιππινέζα του Άκη» περιγράφει τον Νίκο Ζήγρα, η πρώην σύζυγος του...
Τη «σκοτεινή» ζωή του πρώην συζύγου της και συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα περιγράφει η ... οδοντίατρος Σώνα Λεοντοπούλου αποκαλύπτοντας στην Real News, την ψυχική ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Στην αρχή της σχέσης μου με τον Ζήγρα, δεχόμουν ακόμη και απειλές για τη ζωή τη δική μου και του παιδιού μου. Ωστόσο ποτέ δεν κατάλαβα τις σκοτεινές διασυνδέσεις του. Την πλήρη εικόνα της υπόθεσης τη συνειδητοποίησα και εγώ πολύ αργότερα, από τις εφημερίδες».

Αντικρίζοντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά και τον Νίκο Ζήγρα με χειροπέδες, η Σώνα Λεοντοπούλου ένιωσε ντροπή κι από την άλλη πλευρά μια ικανοποίηση. «Σκέφτηκα, τόση υποκρισία; Να μου εμφανίζει ότι έχουμε οικονομική στενότητα στο σπίτι κι αυτός να διακινεί τόσα χρήματα»;

Στο διάστημα της συνύπαρξης τους έβλεπε διάφορες περίεργες κινήσεις που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Σε αρκετά από τα ταξίδια του την έπαιρνε μαζί του στο εξωτερικό. Ίσως για κάλυψη, ίσως γιατί ένιωθε ανασφάλεια ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε περάσει. Εγώ ήξερα ότι ήταν ξυλέμπορος και πίστευα ότι ταξιδεύαμε για τις δουλειές του.

Άντρας μου ήταν, τον εμπιστευόμουν. Που να φανταστώ…» και συνεχίζει… «Ο Ζήγρας ήταν σαν τη Φιλιππινέζα του Τσοχατζόπουλου. Έκανε ό,τι του έλεγε. Εκινείτο όμως με απόλυτη μυστικότητα. Έκρυβε τα πάντα. Ήταν σαν να είχε εκπαιδευτεί για να προστατεύει έναν ισχυρό άνδρα.

Αναφερόμενη στη σχέση του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη, η Σώνα Λεοντοπούλου δηλώνει πως ο πρώην υπουργός ήταν πολύ ερωτευμένος με τη Βίκυ Σταμάτη. «Ήθελε να την εντυπωσιάσει. Να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες της. Να καλύψει κάθε απωθημένο της.

Στον πρώτο μήνα της σχέσης, ο Ζήγρας τους έκλεισε ταξίδι 10 ημερών, με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Σαρδηνία. Και δεν ήταν μόνο. Διαρκείς πολυτελείς αποδράσεις, επώνυμα ρούχα, πανάκριβα δώρα. Η Β. Σταμάτη ήθελε να εντυπωσιάζει στον χώρο όπου πάντα ονειρευόταν να διεισδύσει, στον κύκλο που εκείνη θεωρούσε “καλή κοινωνία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: