29.4.12

Ο σκληρός κόσμος της φυλακής για την Αρετή...


Ψυχικά ράκος είναι η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου...
Υπό συνθήκες ψυχικής κατάρρευσης βρίσκεται η κόρη του Α. Τσοχατζόπουλου, Αρετή, ύστερα από το σοκ της... προφυλάκισής της στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη βραδιά της στο κελί ήταν πραγματικά εφιαλτική, όπως μεταφέρουν άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της και υποστηρίζουν ότι είναι ψυχικά ράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες θα προαυλίζονται σε ειδικό χώρο για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφύγουν τυχόν αποδοκιμασίες και έντονες αντιδράσεις από συγκρατούμενες, κάτι που δεν απέφυγε κανένας από την ομάδα των προφυλακισθέντων. Από τις αποδοκιμασίες -πιο περιορισμένες, πάντως, δεν γλίτωσε ούτε η κόρη του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, αρκετές από τις κρατούμενες στη γυναικεία πτέρυγα έχουν δυσανασχετήσει από την περασμένη εβδομάδα, όταν χρειάστηκε να μετακινηθούν κρατούμενες οροθετικές σε άλλους, χειρότερους χώρους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος κράτησης για την Ευφρ. Λαμπροπούλου σε κελί μεγαλύτερο σε διαστάσεις από των υπολοίπων και σε καλύτερο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρ. Τσοχατζοπούλου ήταν προετοιμασμένη «για παν ενδεχόμενο», έχοντας μαζί της τον αναγκαίο εξοπλισμό (ρούχα, σεντόνια) κι ενώ αρχικά φαινόταν ψύχραιμη, στην πορεία ήταν εξαιρετικά καταβεβλημένη.

Σε περίπτωση που η Αρετή θελήσει να δει τον πατέρα της θα πρέπει να μετακινηθεί -για λόγους ασφαλείας- από τη γυναικεία πτέρυγα στο απέναντι τμήμα των φυλακών, όπου κρατείται ο πατέρας της.

Η ώρα και η ημέρα του ραντεβού -εκτός επισκεπτηρίου- θα επιχειρηθεί να μη γνωστοποιηθούν όχι μόνο για λόγους ασφαλείας, αλλά και επειδή καραδοκούν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο πρώην υπουργός δεν θέλει να συνεχιστεί η ψυχική δοκιμασία και διαπόμπευση ατόμων της οικογενείας του.

Σημειώνεται ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος έχει υποβάλει αίτημα προς το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών για να μπορεί να δέχεται σε επισκεπτήριο 4 άτομα, δύο συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, μία ξαδέλφη του και έναν στενό του φίλο.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: