30.4.12

Μπουτάρης: Ανήθικη η στάση του ΚΚΕ για την Αριστοτέλους...


Ανήθικη και παράνομη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει τη σημερινή του προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε κομματική εκδήλωση στην πλατεία.

«Το...

ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο δήμος δεν θα στείλει την αστυνομία στον χώρο.

Απαντώντας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ο δήμαρχος τόνισε ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», επεσήμανε.

Νωρίτερα ο κ. Ζαριανόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση για απαγόρευση πραγματοποίησης προεκλογικών συγκεντρώσεων στην πλατεία Αριστοτέλους δεν έχει καμία αξία για τον λαό του ΚΚΕ.

Απαντώντας μάλιστα στο σχόλιο του δημάρχου ότι το ΚΚΕ του φέρνει ναυτία, ο κ.Ζαριανόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Μπουτάρης λέει ανοησίες και βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί. Τέρμα οι ανοησίες Μπουτάρη. Δεν είναι η πόλη δικιά σου. Ελάτε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους να δείτε την αξία των αποφάσεών σας»...

www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: