1.12.22

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ...


Πότε θα ανακοινωθεί ο κορμός των ψηφοδελτίων...

Γύρω στις 20 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο βασικός κορμός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ούτως ώστε και οι νέοι υποψήφιοι να αρχίσουν αμέσως μετά τις γιορτές να προετοιμάζουν την κάθοδό τους στις εκλογές. Εκ παραλλήλου θα... δοθεί στη δημοσιότητα και το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος. Την ίδια ώρα οι περιοδείες του προέδρου και των στελεχών θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει την ερχόμενη Τρίτη σε έναν ακόμη νομό της Βόρειας Ελλάδας στον οποίο η ΝΔ εμφανίζει σημαντική πτώση, στην Καστοριά.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις με τα μέλη του οργάνου να συμφωνούν πως μπορεί να μην γνωρίζει κανείς τις προθέσεις του πρωθυπουργού ως προς τον χρόνο των εκλογών όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οφείλει να βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα ανεξαρτήτως τού πότε τελικώς θα στηθούν οι κάλπες.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος πως η εκλογική μάχη θα κερδηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνοντας δε ότι η πολιτική αλλαγή δεν θα βασιστεί αποκλειστικά στην αποδόμηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και στο εναλλακτικό σχέδιο του κόμματος. “Απέναντι στην άδικη πολιτική Μητσοτάκη υπάρχει μία εντελώς διαφορετική πολιτική φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και όχι απλά μια καλύτερη διαχείριση της κατάστασης σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με σκωπτικό τρόπο πως μυρίζουν πολύ έντονα και μάλιστα άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη κι αυτό σε αντιδιαστολή με την πρωθυπουργική αναφορά πως το “κλίμα μυρίζει εκλογές” που οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα πως το Μαξίμου δρομολογεί επίσπευση της εθνικής αναμέτρησης. Ως εκ τούτου ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας πως μολονότι κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές για να απαλλαγεί ο τόπος από τη δυσοσμία υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία οφείλει να μην παραβλέψει...

Βούλα Κεχαγιά

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: