29.12.22

Η αναξιοπιστία Σταϊκούρα...


Σε γκάφα υπέπεσε ο Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος κατηγόρησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως αν και είναι απόφοιτος του Ήτον, χάνει... την ψυχραιμία του και κάνει επιθέσεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Μόνο που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι απόφοιτος του Ήτον και απάντησε στον υπουργό Οικονομικών με μια ιδιαίτερα σκωπτική ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «όταν ήμουν μαθητής ο μόνος τρόπος για να μπω στο Ήτον θα ήταν μέσω της εισόδου για την τροφοδοσία λαχανικών και κρεάτων (βλ. Downton Abbey)».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνει ακόμα ότι αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς την αξιοπιστία του Χρήστου Σταϊκούρα καθώς δεν μπαίνει καν στον κόπο να φροντίσει να έχει τα σωστά στοιχεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου
«Ο κ. Σταϊκούρας με κατηγορεί ότι, αν και απόφοιτος του Ήτον, χάνω την ψυχραιμία μου στις αντιπαραθέσεις και προβαίνω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δυστυχώς δεν ξέρω πως θα έπρεπε να αντιδράσω σε αυτά που λέει ως απόφοιτος του Ήτον, κυρίως γιατί δεν είμαι απόφοιτος του Ήτον. Όταν ήμουν μαθητής ο μόνος τρόπος για να μπω στο Ήτον θα ήταν μέσω της εισόδου για την τροφοδοσία λαχανικών και κρεάτων (βλ. Downton Abbey). Αυτό όμως αρκεί για να καταλάβει κανείς την αξιοπιστία του κ. Σταϊκούρα. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να φροντίσει να έχει ψάξει τα σωστά στοιχεία. Όπως θα του έλεγε και ο Μπαμπινιώτης: check your facts.
Και η στάση αυτή δυστυχώς δεν περιορίζεται σε ποιο σχολείο φοίτησα (που στο κάτω-κάτω της γραφής λίγη σημασία έχει για τον κόσμο)»...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: