30.12.22

Ανοιγμα στους καναλάρχες...


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, σχολιάζοντας την επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου για εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμαιναν ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι ο Τσίπρας επέλεξε μια δημοσιογράφο (και δη την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου) από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. 

Φυσικά, υπάρχουν και... εκείνοι που εξέλαβαν ως άνοιγμα στους υπόλοιπους καναλάρχες την επιλογή της συγκεκριμένης δημοσιογράφου.
 
Βλέπετε, η Τσαπανίδου έχει περάσει σχεδόν απ’ όλα τα κανάλια. Είχε εκπομπή στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, υπήρξε παρουσιάστρια στο παλιό Mega, συνεργάστηκε και με το One του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ θήτευσε ως σχολιάστρια στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού και του Star του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στο κανάλι του τελευταίου διατηρούσε και επιτυχημένη πρωινή εκπομπή. Η Τσαπανίδου, πέραν της οποίας πορείας είχε στον χώρο, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις και με τους ιδιοκτήτες των Μέσων. 

Η φήμη της αυτή φέρεται να έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση του Τσίπρα. Την αντιμετώπισε και ως ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να αποτελέσει την «γέφυρα» με τα… βοθροκάναλα -για να μην ξεχνάμε μέρες που είναι και τον συναγωνιστή Πολάκη...

BigMouth / Powergame

Δεν υπάρχουν σχόλια: