31.12.22

Η CIA, η διάβρωση και οι υποκλοπές...


Η CIA, γράφει στην αμερικανική ιστοσελίδα antiwar.com ο ερευνητής / δημοσιογράφος Τζακ Μέρφι, χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες πληροφοριών μιας ευρωπαϊκής χώρας του ΝΑΤΟ για να διεξάγει επιθέσεις δολιοφθοράς στη Ρωσία. Αυτή η «σκοτεινή» συνεργασία ξεκίνησε αμέσως με την... έναρξη της ρωσικής εισβολής, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στενή επαφή της CIA με τις εξελίξεις εντός της Ουκρανίας πολύ πριν από το ξέσπασμα του πολέμου.

Ποια είναι αυτή η ΝΑΤΟϊκή χώρα που προσφέρει τις υποδομές / πληροφορίες ώστε η CIA να επιτελέσει το θεάρεστο έργο της δεν έχει γίνει (ακόμα) γνωστό, αν και πολύ φοβούμαστε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διαβρώσει τις δομές του συνόλου των συμμάχων τους, οι οποίοι προσφέρουν βοήθεια στους Αμερικανούς είτε το θέλουν / γνωρίζουν είτε όχι.

Στο πλαίσιο αυτό (της διάβρωσης των δομών ενός κράτους από τις υπηρεσίες σαν αυτή της CIA) αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η δικιά μας, εγχώρια, υπόθεση των παρακολουθήσεων που κάνει ότι περνά από το χέρι της να κουκουλώσει η ελληνική κυβέρνηση.

Κι αυτό διότι, εκτός από τη γυναίκα του Άδωνι και τις γραμματείς του Δημητριάδη, υπό παρακολούθηση ήταν (ίσως και να είναι ακόμη) μεταξύ άλλων και οι υπουργοί Άμυνας, Εξωτερικών, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: