7.12.22

Η «ακροδεξιά» επιχείρηση του Μαξίμου...


Καθόλου δεν κρύβει τον εκνευρισμό της η Ελληνική Λύση, εκτιμώντας ότι από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας εκτυλίσσεται μια προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων της. Κάτι σαν “υπόγειος πόλεμος στα χωράφια της ακροδεξιάς”. Σε αυτό εντάσσει και το 600άρι στους αστυνομικούς - λιμενικούς αλλά και... την διάταξη που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη απόστρατων αξιωματικών στα υπουργεία (τι πολιτικές απόψεις θεωρείτε ότι θα έχει η πλειοψηφία αυτών; ).

Όπως φαίνεται στο κόμμα του Βελόπουλου πιστεύουν πως η προσπάθεια αυτή έχει σχεδιαστεί από το Μαξίμου που έχει λάβει τις δέουσες συμβουλές από τους … “ειδικούς”. Δηλαδή τα στελέχη του κόμματος που πρόερχονται από τον χώρο της Ακροδεξιάς . Έτσι καθόλου περίεργη δεν είναι η απαξίωση του επιδόματος για τους στρατιωτικούς από την Ελληνική Λύση όπως και η γκρίνια της για την εξαίρεση των στρατιωτικών από την σχετική πρόβλεψη. Κι εκεί ...πελατεία έχει.

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ

Μια και αναφερθήκαμε στον Μάκη Βορίδη να σημειώσουμε την έφεσή του τελευταία στο να καταστείλει την δράση των νυχτερινών κέντρων που ενοχλούν με ηχορύπανση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους - λέει- που στηρίζει την ενίσχυση των “αστυνομικών” χαρακτηριστικών της Δημοτικής Αστυνομίας. Όπως ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών στην Βουλή “ορισμένα από αυτά τα καταστήματα έχουν αντικοινωνικές συνήθειες” τονίζοντας πως “δεν είναι πάντα τυπικού χαρακτήρα ο έλεγχος”. Υπονοώντας σαφώς ότι απαιτείται μια υπηρεσία που να τα καταφέρνει με τα κυκλώματα της νύχτας.

Κάποιοι πιστεύουν πάντως ότι αυτό είναι αποτέλεσμα των επαφών που είχε ο υπουργός Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Αθηναίων. Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε αποφασισμένος να βάλει τέλος στην όχληση των νυχτερινών κέντρων στο Γκάζι και άλλες περιοχές της Αθήνας...

Επισυνδέσεις

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: