8.12.22

Ο Μαρινάκης στήνει στον τοίχο τον Θεοδωρικάκο...


«Δεν λέμε ότι η ελληνική αστυνομία στο σύνολό της έχει πρόβλημα. Λέμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο ο σημερινός αλλά και οι προηγούμενοι, τείνει ενστικτωδώς να συγκαλύψει τα κρούσματα αστυνομικής βίας και... αυθαιρεσίας επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο να προστατεύσει τον αστυνομικό παρά τον πολίτη». 

Αυτό γράφει στα ΝΕΑ του Μαρινάκη ο Μ. Μητσός ανοίγοντας εμφανές μέτωπο με τον Τάκη Θεοδωρικάκο συμπληρώνοντας ότι ο «λαλίστατος υπουργός έχει επιλέξει τη σιωπή» και αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που την είδε σερίφης κι έστειλε έναν 16χρονο να χαροπαλεύει.

Προ ημερών το ΒΗΜΑ και συγκεκριμένα ο «Βηματοδότης», είχε ασκήσει κριτική κατά του Θεοδωρικάκου κάνοντας λόγο για εκστρατεία προσωπικής προβολής του. 

"Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινωνεί με κάθε αφορμή, αυτοπροβαλλόμενος ασυστόλως. Διαρρέει και διαμοιράζει πληροφορίες και εικόνες νυχθημερόν με τις υποτιθέμενες επιτυχίες των αστυνομικών σωμάτων που εποπτεύει. 

Εκατοντάδες τα εκδιδόμενα δελτία Τύπου από το υπουργείο που εξυμνούν τον «μεγάλο υπουργό». Οι πληροφορίες λένε ότι ηγείται ο ίδιος της προσωπικής προβολής του, έχοντας απαγορεύσει στους υπεύθυνους αστυνομικούς να αναφέρουν το παραμικρό για τις όποιες έρευνές τους".

Κάτι δεν πάει και πολύ καλά, Τάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: