9.8.22

«Ο Μητσοτάκης ένωσε Βενιζέλο με Παπανδρέου»...


Η χθεσινή παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη «αγκαλιάστηκε» από πολλούς «ΠΑΣΟΚους». 

Η ανάρτηση του στα Social Media έχει πάνω από 400 κοινοποιήσεις, χιλιάδες likes και άλλα τόσα σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπάθησε να αποδομήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικαλέστηκε μάλιστα και... άρθρα του συντάγματος αναφορικά με την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων. 

Πολλά γράφτηκαν για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά δύο ήταν αυτά που ξεχώρισαν. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να ενώσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώνει το ΠΑΣΟΚ». Με άκρως χιουμοριστική διάθεση. 

Το άλλο σχόλιο ανήκει σε καθηγητή της πολιτικής επιστήμης (από τα δεξιά), ο οποίος το πήγε ένα βήμα παραπάνω και είπε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ. 

Η αλήθεια είναι ότι η ένταση των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις είναι μεγάλη γι’ αυτό και δημιουργείται «χάος σεναρίων για την επόμενη μέρα». Θα δούμε και άλλα τέτοια τις επόμενες μέρες...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: