29.8.22

Γιατί το ρεύμα κοστίζει...Σε γραμμή Μακρόν και ο υπουργός Ανάπτυξης, καλεί τους Έλληνες να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος. Αποφεύγει όμως να κάνει ο,τιδήποτε θα μπορούσε να μειώσει την τιμή της κιλοβατώρας.

«Προτρέπω τους Έλληνες να πάρουν... όποιο μέτρο μπορούν για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος. Οι καθημερινές μας συνήθειες πρέπει να μεταβληθούν, γιατί το ρεύμα κοστίζει» είπε ο αμετροεπής Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «ο χειμώνας 2022-2023 θα είναι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ένας πολύ δύσκολος χειμώνας» και προϊδέασε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα για την ακρίβεια, αφού δήλωσε: «δεν υπάρχει τρόπος, ώστε να μην υπάρχουν αυξήσεις στο ράφι του σούπερ μάρκετ».

«Μπορεί στον λογαριασμό τους να μην βλέπουν πια πόσο ακριβό είναι το ρεύμα γιατί παρεμβαίνει το κράτος και τους σώζει από αυτή την αύξηση, αλλά το ρεύμα ως αγαθό είναι πανάκριβο, άρα οι καθημερινές μας συνήθειες όπως τις ξέραμε στο παρελθόν πρέπει τώρα να μεταβληθούν γιατί πια το ρεύμα κοστίζει» πρόσθεσε. Αλήθεια κύριε Γεωργιάδη; Το ρεύμα κοστίζει; και πρέπει να μεταβληθούν οι καθημερινές μας συνήθειες; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να μαγειρεύουμε λιγότερο; Να πλενόμαστε λιγότερο; Να ζεσταινόμαστε λιγότερες ώρες και να τουρτουρίζουμε;  Εσείς στο δικό σας κόσμο θα το κάνετε επίσης; Θα μαγειρεύετε λιγότερο για τα παιδιά σας; Θα τα λούζετε λιγότερο συχνά; Θα τα αφήνετε παγωμένα μέσα στο καταχείμωνο;

Έχει και η γελοιότητα τα όριά της, όπως και η αλαζονεία του γυάλινου πύργου μέσα στον οποίο ζείτε εσείς και οι όμοιοί σας!

Τ.Τ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: