29.8.22

Τι θα ενημέρωνε ο κ. Γεραπετρίτης αφού δεν γνωρίζει τίποτε;...



Σήμερα το πρωί ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στο ασφαλές περιβάλλον του ΣΚΑΪ 100.3, δίπλα στον δημοσιογράφο που τον χάιδευε με τις ερωτήσεις του, Αρη Πορτοσάλτε.  

Η συζήτηση ήταν για τα μπάζα και... ούτε περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αλλά, εδώ, είναι άλλο το θέμα μας. Ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε με τη σειρά του άσχετος (όπως και ο πρωθυπουργός στη Βουλή) και ανήξερος για τις υποκλοπές φέρνοντάς μας στο νου εκείνο το αλησμόνητο της Ελευθεροτυπίας, «ένοχος ή βλαξ;». Ο κ. Γεραπετρίτης δεν δηλώνει ένοχος λοιπόν.  Και πρόσθεσε, επιπλέον, πως κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Θυμηθήκαμε ωστόσο τη φάση που έξαλλος (λέμε τώρα) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορούσε -προ τριών εβδομάδων- τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί», ανέφερε στο briefing.

Πώς αλήθεια θα ενημέρωνε ο κ. Γεραπετρίτης τον Νίκο Ανδρουλάκη αφού δεν γνωρίζει τίποτε και το παραμικρό; Τι ενημέρωση θα του έκανε αλήθεια;

Είναι τέτοια η σύγχυση και ο πανικός τους στην κυβέρνηση που δεν ενδιαφέρονται ολόκληροι υπουργοί, σοβαροί άνθρωποι θεωρητικά, να ξεφτιλίζονται έτσι. Θα μου πείτε εδώ ήταν πρώτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός που προτίμησε να δηλώσει μη ένοχος... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: