30.8.22

Κυβέρνηση και τα «ενωμένα ΜΜΕ» ερωτοτροπούν με το ΚΚΕ...


Η τραγική συστράτευση των ΜΜΕ Πέτσα με το Μαξίμου οδηγεί σε τραγελαφικά αποτελέσματα γελοιοποίησης όχι μόνο των ιδιοκτητών τους αλλά και του συνόλου των δημοσιογράφων και παρουσιαστών ειδήσεων που δουλευουν γι εκεί. Και δεν μιλάμε βέβαια μόνο για... εκείνους που έχουν στενές συγγενικές σχέσεις με το Μαξίμου αλλά για όλους αυτούς που χθες προτίμησαν τη σιωπή και τις ειδήσεις αστυνομικού δελτίου με μπόλικη δόση Ερντογάν (λες και κάτι άλλαξε από τη συνηθισμένη στάση της τουρκικής ηγεσίας) αντί να δείξουν και να γράψουν έστω και στο ελάχιστο τη συζήτηση στο ναό της δημοκρατίας για την οποια υποτίθεται ότι κόπτονται! 

Κρύφτηκαν όλοι σωρηδόν πίσω από το ΚΚΕ που ζήτησε να διερευνηθούν ξανά και οι συνακροάσεις που έγιναν από άγνωστο ιδιώτη το 2016 και κατέγραψαν συνομιλίες του ΚΚΕ με τα άλλα κόμματα (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ).

Συνακροάσεις που διερευνήθηκαν διεξοδικά αλλά που λόγω των 13 διαφορετικών προθεμάτων χωρών του εξωτερικού που προέκυψαν δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί από τη δικαιοσύνη και τις αρχές ο υποκλοπέας. 


Σήμερα με μικρούτσικα χτυπήματα στα φύλλα τους επιμένουν να κρύβονται πίσω από το ΚΚΕ ως άβουλοι συνοδοιπόροι και να αποσιωπούν το γεγονός ότι είτε απείχε είτε όχι η κυβερνητική παράταξη τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξασφάλισαν με την ψήφο τους τη σύσταση εξεταστικής για το Κυριάκος Gate. 

Σήμερα που η «Εφ.Συν.» έκανε την αποκάλυψη για την καταστροφή εγγράφων στην ΕΥΠ με εντολές ημετέρων του Μαξίμου, γεγονός που θα κληθεί να εξετάσει και η ΑΔΑΕ -κι έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα το πράξει- είναι σίγουρο ότι η σιωπή θα συνεχιστεί και ίσως στα αυριανά φύλλα να δούμε μέχρι και καθυστερημενες πλην όμως τιμητικές αναφορές για την επέτειο γέννησης του Αρη Βελουχιώτη (27.8). Οτι να ναι αρκεί να μην χρειαστεί ενοχλητικό γι αυτους και την κυβέρνηση ρεπορτάζ από το ναό της δημοκρατίας. Ανήμερα δε της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμων και Διαφάνειας της Βουλής που επίκειται δεν αποκλείεται να βρεθεί και μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου στο Μόρνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: