31.8.22

Ασφαλώς και ο Πούτιν θέλει να ρίξει τον Μητσοτάκη...


Ο λόγος είναι ότι τον ζηλεύει παθολογικά. Μέχρι...
το 2019, ο Πούτιν θεωρούταν ο πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο. Με το μπρουτάλ στιλ και τις αρρενωπές εμφανίσεις του ξετρέλαινε τις γυναίκες. 
Από τότε όμως που έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είναι μόνο πιο όμορφος και πιο γυμνασμένος από τον Ρώσο δικτάτορα. Είναι καθαρή jouissance, η ενσάρκωση της γυναικείας επιθυμίας. 
Απέναντι στην τοξική αρρενωπότητα του Πούτιν, ο Κυριάκος αντιπαραβάλλει μια αρρενωπότητα μοντέρνα, ευαίσθητη και συμπεριληπτική, που σαγηνεύει το σύγχρονο θηλυκό ασυνείδητο.
Για δύο χρόνια ο Πούτιν δυσανασχετούσε βλέποντας τον Μητσοτάκη να συγκεντρώνει όλα τα λάγνα γυναικεία βλέμματα επάνω του, αλλά το κρατούσε μέσα του. 
Το ποτήρι όμως ξεχείλισε τον περασμένο Γενάρη, όταν ανέβασε στο Instagram μια κλασική γυμνόστηθη φωτογραφία του όπου κραδαίνει ένα Καλάσνικοφ, περιμένοντας την ίδια θριαμβευτική ανταπόκριση όπως παλιά. 
Ε, όχι μόνο δεν την είχε, αλλά μια Ρωσίδα ινφλουένσερ του σχολίασε «Εντάξει, δεν είσαι και ο γκόμενος Μητσοτάκης» (στα ρωσικά), συνοδεία φωτογραφίας του Κυριάκου με μαγιό από τη Φαλάσαρνα. Το σχόλιο της μάλιστα, πήρε περισσότερες «καρδούλες» από γυναίκες, από ότι η ίδια η φωτογραφία του Πούτιν.
Αυτό ήταν, ο Βλαδίμηρος έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να τελειώσει τον Μητσοτάκη. Γνώριζε όμως ότι δεν μπορούσε να τον πλήξει άμεσα, αφού σύσσωμη η Ελλάδα και όλος ο ελεύθερος κόσμος στέκονται στο πλευρό του. Ως πρώην καγκεμπίτης, θα χτυπούσε τον Κυριάκο ύπουλα, εισβάλλοντας στην Ουκρανία και αποδυναμώνοντας συνολικά τη Δύση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Φυσικά και ο Ερντογάν θέλει να ρίξει τον Μητσοτάκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Τρία χρόνια τώρα, ο Κυριάκος τον έχει απομονώσει τόσο πολύ που ούτε για κατούρημα δεν μπορεί να βγει ο σουλτάνος. Έχει μπουχτίσει από την κλεισούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: