6.8.22

Παραδέχθηκε τη δολοφονία της Νικολέττας ο 22χρονος...



Λίγο μετά τη σύλληψη του από την την Ασφάλεια Αττικής, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, παραδέχθηκε προφορικά την αποτρόπαια πράξη του. Ο νεαρός σύντροφος της Νικολέττας σόκαρε το πανελλήνιο αυξάνοντας τη μακρά λίστα των γυναικοκτονιών...

Ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ευρισκόμενος ανάμεσα σε ομάδα μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία ενώ προηγήθηκαν επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές χωρών της Βαλκανικής και πληροφορίες ότι είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Η κοπέλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατο, καθώς εντοπίστηκαν εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης, αλλά και γρατσουνιές στο μάγουλο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε κλείσει τους αεροφόρους αγωγούς για να μην μπορεί να αναπνεύσει. Άλλα στοιχεία, όπως οι διάσπαρτοι μώλωπες στο σώμα της, δείχνουν πως το κορίτσι πάλεψε πριν πεθάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: