20.3.15

Τσίπρας: Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες...

-Η Ελλάδα δεν θα υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, ούτε το mail Χαρδούβελη.
 Θα προχωρήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
- Σημείο αναφοράς η 20η Φεβρουαρίου.
BINTEO...
"Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες, διότι με ευθύνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της οκταμερής συνάντησης, στις Βρυξέλλες.
Ολες οι πλευρές έδειξαν...
την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, είπε και πρόσθεσε ότι στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή ανάγνωση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου. 
Ξεκαθάρισε πως "η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα. Δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδούβελη. Αντίθετα η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις".

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι όλες οι πλευρές επαναβεβαιώσαν την πρόθεσή τους να εργαστούν ώστε το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί η χρηματοπιστωτική ομαλότητα για την Ελλάδα.


Ο Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκταμίευση ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανθρωπιστική κρίση. Απέφυγε όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένο ποσό και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κ. Γιούνκερ την Παρασκευή...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: