31.3.15

Κομισιόν: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία...

Κομισιόν: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία
BINTEO...

Μακριά από συμφωνία είναι ακόμα οι ελληνικές αρχές και οι τρεις θεσμοί που...
εποπτεύουν το ελληνικό πρόγραμμα, δηλώνουν από τις Βρυξέλλες δύο εκπρόσωποι της Κομισιόν, η Άνικα Μπράιντχαρτ και η Μίνα Αντρέεβα.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κανονικά, το Euro Working Group θα εξετάσει το αποτέλεσμά τους στη συνέχεια», είπε η Μίνα Αντρέεβα διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν εννοεί την αυριανή τηλεδιάσκεψη ως σημείο κατάληξης των διαπραγματεύσεων. «Δεν είμαστε ακόμα εκεί», πρόσθεσε.



Σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν οι συζητήσεις θα συνεχιστούν ως ότου υπάρξει ένα πλήρες staff level agreement το οποίο θα επιτρέπει την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης.

Η Άνικα Μπράιντχαρτ εκπρόσωπος του Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε στο real.gr: «Οπως έχουμε ξεκαθαρίσει προηγουμένως κάθε κατάλογος θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά και να κριθεί αν και κατά πόσο τα μεταρρυθμιστικά μέτρα είναι επαρκώς αξιόπιστα και περιεκτικά».

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση έως και την ερχόμενη Δευτέρα. Παράλληλα θα διεξάγονται και συζητήσεις στην Αθήνα όπως και σε κάθε άλλη αξιολόγηση...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: