31.3.15

Ο Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει...

Βαρεμένος: Ο κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει
HXHTIKO...
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.
«Πολλές φορές χάνεται η...
ουσία στη Βουλή. Πολλές φορές δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις που είναι αναντίστοιχες με τις ανάγκες της χώρας αυτή τη στιγμή. Ο λόγος που επικαλέστηκε η Νέα Δημοκρατία για την αποχώρησή της, είναι λάθος. Δεν έχει δίκιο. Ο κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι ο ίδιος προσωπικά θα αποχωρήσει και προκειμένου το κόμμα του να μην έχει πρόβλημα, αποχώρησε και η Νέα Δημοκρατία», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν δημιουργείται το τετελεσμένο της αποχώρησης του κ. Μεϊμαράκη, σήμερα θεωρούν ότι η κουβέντα θα στρέφονταν στον διχασμό της Νέας Δημοκρατίας. Ότι ο κ. Μεϊμαράκης έφυγε και οι υπόλοιποι δεν τον ακολούθησαν. Ο λόγος που δόθηκε στον κ. Κατρούγκαλο να μιλήσει επί προσωπικού, αυτό γίνεται».

«Το πιο πρόσφορο επικοινωνιακά για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν να επικεντρωθεί η σύγκλιση της Βουλής στον κ. Κατρούγκαλο. Όμως ο ίδιος, είχε το δικαίωμα», πρόσθεσε».

«Με οποιαδήποτε ευκαιρία και να γίνει μια ολομέλεια της Βουλής, αυτό μπορεί να είναι παραγωγικό, αν η συζήτηση επικεντρωθεί επί της ουσίας. Αν αφαιρέσουμε την κατάληξη της συνεδρίασης και αν θεωρηθεί ότι καταλήγουμε σε μια σύγκληση σε ορισμένα βασικά, θα ήταν πολύ θετικό», σχολίασε ακόμα ο κ. Βαρεμένος.

Ακούστε το ηχητικό, EΔΩ...
πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: