18.2.12

«Έχω κάνει δουλειές μόνο για τα χρήματα»


Η κρίση δεν έχει αφήσει σε ησυχία ούτε κάποιους από τους πιο επιφανείς Έλληνες δημοσιογράφους και δημιουργούς.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει και η Έλενα Ακρίτα, δημοσιογράφος γνωστή για την «πένα» της, αλλά και... σεναριογράφος μερικών από τα πιο δημοφιλή καθημερινά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, έχει δουλειές μόνο για τα χρήματα, όχι όμως πολλές. «Παραδείγματος χάριν όποτε έχω κάνει ραδιόφωνο ομολογώ ότι τα έκανα για τα χρήματα. Το ράδιο είτε το λατρεύεις είτε δεν το πας και εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Αριθμητικά οι δουλειές που έκανα για τα χρήματα είναι πολύ λιγότερες, αλλά εγώ δεν είχα μπαμπά βιομήχανο ή εφοπλιστή, έπρεπε από τα 18 μου να δουλεύω για να ζω», σχολιάζει η κ. Ακρίτα.

Σχετικά με το πολιτικό σύστημα και την γενικότερη κρίση οικονομική και κοινωνική στη χώρα μας, αναφέρει εξάλλου ότι δεν έχει την πρόθεση να «γιαουρτώσει» τους βουλευτές, αλλά «να φωνάξω κλεφτές ναι», όπως λέει. «Κάνω έναν διαχωρισμό και οι 300 δεν είναι ίδιοι, αλλά οι 290 είναι. Υπάρχουν και 10 καλών προθέσεων αλλά χάνονται στο σωρό. Δες το σκάνδαλο με τα αναδρομικά των βουλευτών», συμπληρώνει.
24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: