29.2.12

Ήξερε και δεν μίλησε για την υπόθεση Κούβελου ο Βενιζέλος (video)...


Ήδη από την περασμένη Παρασκευή φαίνεται ότι γνώριζε ο Υπ.Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για κανένα βουλευτή που μετέφερε καταθέσεις ύψους 1.000.000 ευρώ σε τράπεζα της Ελβετίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο... πληθωρικός Μπένι δήλωσε την Παρασκευή στη...


...Βουλή ότι:


Υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς πολιτικών προσώπων που έχουν εμβάσματα προς το εξωτερικό μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ το 2011. Τα ονόματα αυτά θα οριστικοποιηθούν μέσα στην ημέρα και θα δοθούν στον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου του Πόθεν Έσχες τον Αντιπρόεδρο κ. Αργύρη, προκειμένου να κληθούν οι αναφερόμενοι στην κατάσταση αυτή από την Επιτροπή Ελέγχου του Πόθεν Έσχες και να δώσουν εξηγήσεις.(...) Επειδή τώρα η καθεμία περίπτωση απ’ αυτές έχει τα δικά της χαρακτηριστικά -μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειες να έχει εμπορικές συναλλαγές και να είναι απολύτως αθώες και ανώδυνες αυτές οι μεταβιβάσεις στο εξωτερικό, μπορεί κάποιος άλλος να είχε ένα πρόβλημα υγείας κ.λπ- δεν νομίζω ότι είναι σωστό να γίνει οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση άμεσα ή έμμεσα, πριν προηγηθεί αυτή η φάση της ακρόασης από την Επιτροπή Ελέγχου του Πόθεν Έσχες, η οποία φαντάζομαι ότι μπορεί να διαρκέσει μία-δύο μέρες. Δεν χρειάζεται να καθυστερήσει.
Παρόλο λοιπόν που ο ίδιος ο Βενιζέλος γνώριζε ότι η υπόθεση με τον βουλευτή που μετέφερε 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ελβετία ήταν μούφα, δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη διάδοση των φημών των οποίων η διάψευση έπληξε ανεπανόρθωτα το κύρος του πολιτικού συστήματος.

Άθλιοι επικοινωνιακοί τακτικισμοί με την κοινωνία να βρίσκεται σε απόγνωση και να ζητά "αίμα" πολιτικών και κάθαρση. Να τον χαίρονται το νέο ηθικό αρχηγό τους στο ΠΑΣΟΚ...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: