28.2.12

Υπογραφές άρχισαν να συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ...


Κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, διακινείται μεταξύ βουλευτών του Κινήματος. Σε αντίστοιχη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει και ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος έχει... ήδη κάνει τη σχετική προεργασία.

Μέχρι στιγμής το κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητας Βενιζέλου φέρεται να έχουν υπογράψει περίπου 75 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένεται να ζητηθεί να το υπογράψουν και κομματικά στελέχη που είναι μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς απαιτούνται 105 υπογραφές.

Στο κείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι η υποψηφιότητα του κ. Βενιζέλου εκφράζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να είναι ένα κόμμα αυστηρό με τον εαυτό του, προοδευτικό με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ρεαλιστικό και χωρίς λαϊκισμούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κείμενο προετοιμαζόταν τις τελευταίες μέρες και η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των υπογραφών ξεκίνησε μετά την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και την ανακοίνωσή του ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πρωτοστατούν στην κίνηση αυτή ανέφεραν ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση για να δηλώσει την υποψηφιότητά του, πριν από τη σύγκληση της Εθνικής Συνδιάσκεψης που όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαρτίου...

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: