29.2.12

Τους έδωσε λάδι αντί χρημάτων και την έδειραν!...


Το παραμικρό έλεος στα χρόνια της ηλικιωμένης γυναίκας δεν έδειξαν οι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι της στην περιοχή Άγιος Βασίλειος στη Βιάννο του Ηρακλείου. Οι δράστες νόμιζαν ότι η ηλικιωμένη τους κορόιδευε όταν πρότεινε να τους δώσει… λάδι αντί για χρήματα και την ξυλοκόπησαν αλύπητα!

Η ...γριούλα αιφνιδιάστηκε όταν είδε μπροστά της τους κουκουλοφόρους ληστές που την ακινητοποίησαν και άρχισαν να της ζητούν χρήματα και χρυσαφικά. Ωστόσο, δεν διέθετε ούτε το ένα ούτε το άλλο και τους το είπε, όμως εκείνοι δεν την πίστεψαν και συνέχισαν να την πιέζουν. Τότε η ηλικιωμένη πρότεινε να τους δώσει ένα δοχείο με λάδι, προκαλώντας έτσι την οργή τους!

Οι κακοποιοί άρχισαν να τη χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα στο πρόσωπο και στα πόδια, ρίχνοντάς την στο δάπεδο τραυματισμένη! Αφού έψαξαν στα γρήγορα το σπίτι χωρίς να βρουν κάτι αξίας, πείστηκαν ότι η άτυχη γυναίκα έλεγε αλήθεια και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τρέχοντας το σπίτι। Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ειδοποίησε η κακοποιημένη γερόντισσα, δεν εντοπίστηκαν...
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: