8.2.12

«Μόνο τις δικές μου εισηγήσεις ακούει ο Ταγματάρχης» ...

... φώναζε ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας της ΕΡΤ σε έντονο καβγά με δημοσιογράφο...
Υπάλληλοι του 1ου ορόφου του νέου κτιρίου της ΕΡΤ μας έστειλαν mail καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του προϊσταμένου της νομικής υπηρεσίας κυρίου Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση εκτόξευε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά γνωστής δημοσιογράφου η...

οποία του φώναζε ότι «κουκουλώνετε και εγκρίνετε παράνομες υποθέσεις της ΕΡΤ, ενώ μου στερείτε το κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα δικαίωμα της εργασίας».
Πρόκειται όπως αναφέρεται στο mail για εντονότατο διάλογο που ακούστηκε σε όλο τον 1ο όροφο - από το γραφείο του κυρίου Λουριδά (γενικός διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού) - μεταξύ του κυρίου Κωστόπουλου και γνωστής δημοσιογράφου η οποία του φώναζε, «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος»! «Είναι γνωστές» συνεχίζει το mail, «Οι παράνομες αποφάσεις του συγκεκριμένου συμβούλου που βρίσκονται στα χέρια της εισαγγελίας και τις διερευνά», συμπληρώνοντας ότι «Με ύφος Ναπολέοντα» ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας, «Διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης ακούει μόνο τις δικές του εισηγήσεις»! Κρίμα, διότι η νομική υπηρεσία θα έπρεπε να προστατεύει τη νομιμότητα στην ΕΡΤ και όχι να διαιωνίζει τα κακώς κείμενα!



enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: