24.2.12

Το ηλεκτρονικό πάρτι μόλις τώρα άρχισε!...


Πατάτες με ένα κλικ...
Α ρε Βερύκιε, πώς τα ανεμοστροβιλίζεις! «Το ηλεκτρονικό πάρτι μόλις τώρα άρχισε!» είπε με νόημα στο today δελτίο του Alpha ο journalist, όταν μιλώντας με τον άνκορμαν Σρόιτερ σχολίαζαν την κίνηση πολιτών της Κατερίνης (που πρόβαλαν νωρίτερα) να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να πουλάνε μέσω... διαδικτύου τις πατάτες από 75 λεπτά, μόλις 30! Μιλάμε ο τύπος, ζωγράφιζε με το ύφος του! Τον βλέπουμε ήδη στους Anonymous!
Αυτά, μόνο η Μπήλιω Τσουκαλά μπορεί να τα εκσφενδονίσει στον αέρα της κρατικής! Είχε today καλεσμένο τον συγγραφέα, μεταφραστή και μαθηματικό, Τεύκρο Μιχαηλίδη. Στο τέλος του interview, δίνει προσκλήσεις για θέατρο. Και όπως πάντα λέει, π.χ. οι 10 πρώτοι που θα τηλεφωνήσουν, κερδίζουν. Και εκεί που το ξανασκέφτεται… γυρνάει και προτείνει στον καλεσμένο της, άκουσον άκουσον!

Κουκουρούκου
Αν υπάρχει, να της βρει έναν μαθηματικό τύπο, διότι ως καθημερινή 2ωρη εκπομπή, δεν έχουν τη δυνατότητα λέει να κάνουν κληρώσεις και παραπονιούνται οι τηλεθεατές πως πρέπει να ξεροσταλιάζουν πάνω από τα τηλέφωνα! Τι της απάντησε ο άνθρωπος; «Το παίρνω σαν άσκηση για το σπίτι και θα σας πω»… Τι να της πει!

Απόλαυση
Γενικά (in general που λέμε!) η… ιδιαιτερότητα περισσεύει σε αυτή την εκπομπή! Κάνοντας την watch πολλές φορές και το βράδυ στην επανάληψη της, εντοπίζεις ένα κάρο χαριτωμένα περιστατικά. Να ξεχνά η presenter τι θέλει να πει, να ρίχνει κάτι απανωτές παύσεις λουκούμια, να την διορθώνουν ασταμάτητα οι καλεσμένοι της και ένα σωρό πετυχημένα! Αυτό δεν είναι πολιτιστική εκπομπή, αλλά σάτιρα!


Truths
Τελικά, τον παραδεχόμαστε. Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Διότι κατάφερε και έβγαλε από πάνω του τη ρετσινιά της 5αδας και από κρύο παγερό χιούμορ και σόου βλακείας που εκσφενδόνιζε, να εξελίσσεται σε μία, μια χαρά TV-παρουσία! Τα congratulations μας! Και για έναν παραπάνω λόγο.

Χμμμμ…
Διότι αντιλήφθηκε εγκαίρως την παγίδα τού να είναι στη φτερούγα των Λιάγκα – Σκορδά, τους «αξιοποίησε» όσο έπρεπε και πλέον, ενηλικιώνεται. Και επειδή στο country Ελλάδα είμαστε, όπως ο greek γονιός έχει ένα θέμα με το σπλάχνο του όταν αυτό ανοίγει τα φτερά του και πετάει, έτσι και ο father Λιάγκας… Που κάπως του έρχεται η megalicious επιτυχία του χώρια τους!
(από τα Opinions)
Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: