8.2.12

Τσεκάρετε τον!...


Το νου σας Jesus Christ μου σε κάνα Χρυσοχοίδη! Γύρευε την τύφλα του τι θα καταλάβει που το κείμενο με τα new μέτρα της τρόικας είναι και στα αγγλικά! Σούμπιτο τη μετάφραση!
Το άλλο το nice που κυκλοφορεί, είναι με το χαρμόσυνο του 13ου και 14ου μισθού που σώθηκαν… Και χάθηκαν όλοι...

οι υπόλοιποι! Με τις υγείες μας τα αγγούρια!

Σε καμία περίπτωση
Και έχεις τον άλλον, τον Μπάμπη του Σκάι να δηλώνει βαρύγδουπα today στην Τσαπανίδου «Δεν συμφωνώ όχι» όταν του είπε η presenter, μιλώντας για το πώς επηρεάζονται οι μισθοί από την τρόικα, ότι πάντα επικρατεί το χειρότερο σενάριο… Ναι, όχι βρε journalist μας, μας λένε θα κοπούν π.χ. τα 10, παθαίνουμε σόκι, κόβουν τελικά τα 8 και τους λέμε και ευχαριστώ!

Υ.Γ. Κάτι τέτοια ξεφουρνίζει τούτος, του λέει μετά η Τσαπανίδου ότι πάνε για διαφημίσεις και τρέχει να την προλάβει «όχι! είναι σημαντικό αυτό που λέω!». Ναι βρε αγορίνα μου, θα ξαναγυρίσουμε μπάστα!

Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση
Μωρέ λέμε για αυτή την έρμη μεσημεριανή εκπομπή του Star, αλλά τι να πει και το απογευματινό τους! Και συγκεκριμένα, η γυναικοπαρέα του «Μίλα» που σημείωσε χθες – άκουσον άκουσον – το αστρονομικό 9,5% στα νεανικά! Ε, ρε success το κόνσεπτ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ! Δια χειρός Τατιάνας βεβαίως βεβαίως… Άνδρες τηλεθεατές πάντως που τυχαίνει και περνάνε σε ζάπινγκ από την Κηφισιά, μας μπουμπουνάνε ότι τουλάχιστον στο «Made in Star» βλέπεις και τα μπουμπούκια, Ράλλη και Βάσσου! Στις άλλες; Τα κέρινα ομοιώματα!

Η νέα TV-συνήθεια
Παταγόνι έχει κάνει ο Ant1 με αυτό το live παιχνίδι που μπουμπουνάει κάθε βράδυ αργά και μοιράζει ευρώπουλα. Πλήθος κόσμου ξέρουμε να στήνεται στις οθόνες του και να χαζεύει την ακατάσχετη φλυαρία των presenters, μαγνητισμένοι. Πολλοί δε, κάνουν και την κίνηση να καλέσουν, για να βρουν τις μαγικές λέξεις! Για τέτοια επιτυχία μιλάμε!...
(από τα σημερινά Opinions)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: