4.2.12

Εύκολες νίκες για Βουλιαγμένη, Χίο και Ολυμπιακό...


Επιβλητική νίκη με 15-0 πέτυχε η Βουλιαγμένη επί των Χανίων, σε αγώνα για τη 12η ημέρα της Α1 πόλο των ανδρών, που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η ομάδα του Τεό Λοράντου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, που δεν... κατάφεραν καν να σκοράρουν. Πλέον ο ΝΟΒ στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της Τετάρτης με την Πριμόριε Ριέκα, όπου θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 2-0, 5-0, 3-0

Τα γκολ της Βουλιαγμένης πέτυχαν οι Αφρουδάκης 5, Γούνας 4, Τίγκας 2, Βελόνιας 2, Κουλιεράκης, Βλαχόπουλος.

Εύκολα ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα πέρασε ο Ολυμπιακός από την Πτολεμαϊδα και παρέμεινε στην κορυφή της Α1 πόλο των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα του ΠΑΟΚ με 15-7, έχοντας ως κορυφαίο τον Γιάννη Φουντούλη που πέτυχε πέντε τέρματα, και πλέον ετοιμάζονται για το καθοριστικό ματς της Τετάρτης με την Μπούντβα, όπου εν πολλοίς κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-1, 2-4, 2-4

ΠΑΟΚ: Σαρησσάβας 2, Λάππας 2, Χρυσοσπάθης 2, Βαχαρέλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 5, Χατζηκυριακάκης 3, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Δελακάς, Μάζης, Κόλιανιν.

Καλαμάκι-Χίος 7-16

Η Χίος επικράτησε άνετα στο Παλαιό Φάληρο 16-7 του Καλαμακίου, σε αγώνα για τη 12η ημέρα της Α1 πόλο των ανδρών. Οι νησιώτες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην προτελευταία ομάδα της κατάταξης και παραμένουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ένα βαθμό μπροστά από τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 1-4, 3-2

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Καφετζόπουλος 2, Σάντα 2, Σαλπαδήμας, Κουτσογιάννης, Τσίκλος

ΧΙΟΣ: Μιράλης 3, Βλοντάκης 3, Κατσουλάκης 2, Ντόσκας 2, Ράντζεν, Θεοδωρόπουλος, Κανδιόγλου, Φουντούλης, Γαβαλάς, Βιτέλας

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: