6.2.12

Ορθογραφικά λάθη στην Αγγλία...


Ο δημοσιογραφικός φακός πολλές φορές βρίσκει ευτράπελα στα αγγλικά γήπεδα και χθες στον απογευματινό αγώνα μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απεικόνισε ένα... χιουμοριστικό λάθος.
Χθες το απόγευμα στο Στάνφορντ Μπριτζ η Τσέλσι δεν κατέφερε να κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ είχε προηγηθεί με 3-0, αλλά πέρα από αυτό το γεγονός στις διαφημιστικές πινακίδες είδαμε και ένα ορθογραφικό λάθος σε διαφήμιση για εμπορικό site των "μπλε".

Τι είναι χειρότερο απ' το να νικάς στο γήπεδό σου με 3-0 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο τέλος το παιχνίδι να τελειώνει 3-3; Μα φυσικά το να συμβαίνει το προαναφερθέν γεγονός και παράλληλα στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου σου να στέλνεις τους φιλάθλους σου σε λάθος ιστοσελίδα. Γιατί αυτό ακριβώς συνέβη στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» το απόγευμα της Κυριακής , μιας και ο... γκαφατζής της υπόθεσης ξέχασε όπως φαίνεται να προσθέσει ένα «α» στο όνομα του site που είναι chelsea.com/shopping, γράφοντας τελικά chelsefc.com/shopping.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: