2.2.12

Η Επιστροφή του Ασώτου ...


...και ο Μηρυκασμός της Ανοησίας...

Αγαπώ τα κακά παιδιά της TV. Έχουν μία αλήθεια. Αντίθετα, με τους Άσωτους, δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά... Είναι αυτοί που στα “τρώνε” όλα, σε παρατούν ή... τους “φτίνεις”, και στη συνέχεια γυρίζουν πίσω. Αλλά γιατί; Τί χρειάζονται!;

Χθες, έπεσε στα χέρια μου το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ που αναφέρεται στην “επιστροφή” του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση. Κάνοντας ένα ζάπινγκ το απόγευμα είδα την οθόνη του STAR να γεμίζει – για άλλη μια φορά – Ευαγγελάτους! Νέους, άπειρους, πιο έμπειρους μετά, μέσα σε στούντιο, έξω από στούντιο, χαμογελαστούς ή σοβαρούς... Αναρωτιόμουν αν το κανάλι του Φαλήρου με είχε παραπληροφορήσει και αν η εκπομπή του παρουσιαστή προβληθεί τελικά στο STAR! Ευτυχώς όμως, σύντομα ξεμπερδεύτηκα και κατάλαβα ότι ο Ευαγγελάτος θα είναι στο ΣΚΑΪ και οι αυλικοί του στο STAR... Εκεί, όπου η σύζυγός του και προσωπική του manager (;) μαζί με τις φίλες και τον καλεσμένο της, Τζώνυ Καλημέρη, εκθείασαν την επιστροφή του Ευαγγελάτου στο γυαλί, ενώ έθαψαν – τυχαία; Δε νομίζω! - τη μεταγραφή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ.

Λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια του “Μίλα” και η ατσαλάκωτη Τζούλη, από την παρέα της, με είχαν αποκαλέσει “κατσίκα” (με δικά τους λόγια όμως!). Όχι δηλαδή εμένα, αλλά όλους τους τηλεθεατές, γιατί – λέει - είμαστε σαν τα “μηρυκαστικά”. Όπως υποστήριξε η Τζούλη, στο κοινό αρέσει να “τρώει” κάτι, να το βγάζει και να το αναμασά για να το ξαναφάει, σαν τα μηρυκαστικά. Θέλοντας λοιπόν η Τατιάνα να κάνει το... χατήρι των τηλεθεατών, είπε απευθυνόμενη στις φίλες της “έτσι, θα μηρυκάσουμε κι εμείς σήμερα” και θα μιλήσουμε για τηλεόραση...

(Πηγή φωτογραφίας: athensbars)

Δεν ξέρω λοιπόν αν πιο επικίνδυνος είναι ο τηλεοπτικός μηρυκασμός ή ο τηλεοπτικός μαρασμός που προηγήθηκε κυρίες μου.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προκαλείτε τα κατσίκια ή τα πρόβατα ή τους τηλεθεατές σας – όπως θέλετε πείτε τους – προσφέροντας τόσο φθηνό θέαμα, ενώ πληρώνεστε για αυτό.

Δεν ξέρω μήπως τελικά την παρουσίαση θα πρέπει να την αναλάβει η Σοφία Βόσσου, που βαριέται λιγότερο από όλες κι έχει τη “μαγκιά” της, που θα τσάκιζε το "σουξέ" άλλων παγωμένων χαμόγελων.

Δεν ξέρω ακόμη πόση ώρα πήρε στην καθαρίστρια να στεγνώσει το πλατό από τα...σάλια, όταν η Τατιάνα έλεγε ξανά και ξανά πόσο όμορφος και ερωτεύσιμος άντρας είναι ο Ευαγγελάτος και οι υπόλοιπες που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι τον έβρισκαν “ωραίο γκομενάκο”... Μπρρρ!

Δεν ξέρω αν μου έλειψαν οι χρωματιστές γραβάτες που υποστήριζε με τόσο πάθος το νέο – αλλά παλιό – πρόσωπο του ΣΚΑΪ, αλλά σίγουρα ξέρω ότι δε μου έλειψαν η υπερβολή του, η τρομολαγνία του, η διάγνωσή του για καθετί φανταστικό που βρίσκεται “πίσω” από την επικαιρότητα ή τα ρεπορτάζ του, που με πληροφορούν για το τι ακριβώς σκεφτόταν ο θανών πριν τον δολοφονήσουν...

Δεν ξέρω αν πρόκειται για μία νέα ζώνη στο Prime Time του σταθμού ή το γέμισμα μιας “τρύπας”, ξέρω όμως ότι ο τίτλος της εκπομπής θα πρέπει να είναι:

"Εγώ σας έλειπα!.."

Σταυρούλα Κεντιέ
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: